Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Ragù di tempeh
30 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 Std. 25 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 godz.
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Burger veg di soia
3 Std. 20 Min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1 godz.
Besciamella (vegan)
15 Min