Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di riso Venere integrale
- 780 g di acqua
- 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 250 g di farina tipo 0 per pizza
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di code di gambero fresche, pulite
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2sa 10 dk
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 godz. 30 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3sa 10 dk
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 godz.
Pizza frescolina
1h 40min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 dk
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3sa 10 dk