Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di grano saraceno
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 160 g di mais dolce in scatola, scolato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 1 avocado maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Risotto zucchine e menta
40 Min
Gamberetti saltati con ananas e riso basmati
40 Min
Barrette al sesamo
30min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Chips di quinoa e semi di chia
1 Std.
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5sa
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 Std.
Risotto agli asparagi e vongole
1ωρ. 15 λεπτ.