Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di grano saraceno
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 160 g di mais dolce in scatola, scolato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 1 avocado maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Pizza diavola
1h 45min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10 min.
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3h 20min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Insalata di riso con pollo al curry e cocco
50min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10 min.
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h