Compatibele versies
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi al mandarino
- 400 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e in quarti
- 2 mandarini, preferibilmente biologici
- 60 g di fecola di patate + q.b.
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
- 6 capesante
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto anatra e lamponi
1h
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Panna cotta al grano saraceno
2sa 35 dk
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2sa
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto al nero di seppia
35min