Compatibele versies
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 32.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Croquembouche monoporzione
2h 40min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 godz.
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9u.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake al pesto genovese
9u.
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3hod.