Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Piadina integrale farcita
40min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Falafel di fave e ceci
40min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Farina di legumi (vegan)
10min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Lievito madre
72h 15min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min