Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Falafel di fave e ceci
40min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min