![Ravioli di barbabietola (vegan) Ravioli di barbabietola (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/332ef427-93f2-44ac-ab59-fdda03422eab/Derivates/27e85d73-92ef-4b53-86a9-e4a00394b045.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1hod. 40min
Grissini tricolore
2h 15min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30 min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1hod. 40min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Sandwich colorati
3 Std. 15 Min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40 min