Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Crostata con datterini in agrodolce
2 godz. 10 min
Pastuccia teramana
1 godz. 30 min
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Ficelles picardes
1 godz. 25 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Flan patissier
2 godz.
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min