Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio
55min
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Torta salata ai funghi
1 Std. 30 Min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1h 55 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 Std.
Spongata
25 Std. 35 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40 min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1 Std.
Danish salate
1 Std. 45 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min