Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Panna cotta al caffè
4h 20 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 Std. 20 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Sformatini al cotechino
30 min
Porri in crema delicata
35 min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Sformatini ai porri
55 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min