Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 dk
Baci di dama salati al formaggio
1h
Sformatini ai porri
55 min
Sformatini al cotechino
30 dk
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Frittelle di mele
40 min
Flan di carote
50 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 dk
Flan di cavolfiore
45 min