Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min
Salsa ai porcini
20min
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini ai porri
55 min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min.