Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 150 g di pesche in scatola tagliate a metà, sgocciolate (peso netto) a dadini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 2 albumi (80 g circa)
- 125 g di yogurt naturale
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 30.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Martin sec al Barolo
4u. 30min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 min
Budino uova e latte al caramello
1u. 30min
Bavarese alla liquirizia
5u. 15min
Tortini di fichi
6u. 5min
Budino alla menta
2u. 45min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min
Mousse alla fragola
2u. 10min
Torta di limone destrutturata
40 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3u. 30min