Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Dolce danese di mele
50 min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10min
Crema alle fragole
15 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 godz. 30 min
Mousse ai mirtilli
3óra
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Curd all'arancia
40min
Mousse alla fragola
2óra 10p
Trifle alle fragole
5h 30min
Semifreddo al limone e mirtilli
2 Std. 15 Min
Crema al cioccolato e banana
20 min
Crema al mandarino
20 min