Mousse all'albicocca
TM31 TM5 TM6

Mousse all'albicocca

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Purea di albicocche

  • 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
  • 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
  • 200 g di acqua
  • 125 g di zucchero

Panna montata

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
  • 40 g di zucchero a velo

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1915 kJ / 457 kcal
Eiwitten
3.8 g
Koolhydraten
54.3 g
Vetten
25.8 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten