Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albumi separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 fili di erba cipollina fresca spezzettati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di caprino fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 120 g di prosciutto crudo a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 Std. 10 Min
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Tapenade al tonno
10min
Caesar salad
45 Min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Pico de gallo
5min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Bocconcini di hamburger
2 Std. 35 Min