Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ limone, la scorza e il succo
- ½ arancia, la scorza e il succo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di pesce spada affumicato
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- ½ arancia, preferibilmente biologica, le zeste (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Blinis con salmone
1h
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bicchierini capresi
30 min
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Involtini di spada al basilico
15min