![Gnocchi di pane con radicchio e luganega Gnocchi di pane con radicchio e luganega](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BD9C47B-C8B6-453E-9C09-38ED51FC599C/Derivates/834edc02-9246-43da-b1be-a6cac9481298.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di radicchio Trevisano a listarelle
- 100 g di salsiccia luganega, spellata e sbriciolata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pane raffermo a pezzi, ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 80 - 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2417.9 kJ / 577.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 900 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Tortel di patate
40p
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40p