Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di radicchio Trevisano a listarelle
- 100 g di salsiccia luganega, spellata e sbriciolata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pane raffermo a pezzi, ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 80 - 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2417.9 kJ / 577.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 900 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di spinaci
55 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min