Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Crumble alle prugne
1h
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1h 50 min
Crostata di pere
1h 40 min
Cappon magro
4h 30 min
Testaroli di farro alle noci
45min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h