Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale alle prugne
35min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Seppie in zimino
40min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Salsa verde "Bagnet"
15min