Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle prugne
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di acqua
- 4 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 2 cucchiai di zucchero
- ½ mandarino, la scorza grattugiata
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di fecola di patate sciolto in un cucchiaino di acqua
Polpettine di gamberi
- 600 g di gamberi crudi sgusciati e senza intestino
- 70 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di farina di forza
- olio q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Gyros veloci di maiale con tzatziki
2 Std. 30 Min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 Min
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min