Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 250 g di riso
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di baccalà a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cavolo cappuccio a pezzi
- 300 g di pomodori in quarti
- 80 g di cipolle a metà
- 4 spicchi di aglio
-
1
peperoncino serrano a metà
of 1 peperoncino jalapeño fresco a metà - 2 cucchiai di aceto di mele
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 dadi per brodo di pesce, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla cappuccina
55min
Sformato di baccalà
3h 30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Baccalà alla ligure
1h
Stoccafisso con i porri
50 Min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min