Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisé
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro morbido e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 60 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 600 g di scarola, lavata, asciugata e a strisce (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di pinoli
- 50 g di olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina tipo 0 q.b.
- burro morbido e a pezzi q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Alici alla Reggina
45min
Scarola imbottita alle acciughe
1j
Cime di rapa stufate
55 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Pancotto con cime di rape
40min
Focaccia ai friarielli
2 Std. 15 Min
Carciofi stufati
30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Baccalá alle olive
25 menit