Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di frutta secca mista (tipo mandorle, noci)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla, a metà
- 1300 g di pomodori maturi (Ø 5-6 cm) (vedere consigli)
- 100 g di funghi freschi (tipo champignon, orecchione)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 12
foglie di menta fresca
of 1 cucchiaino di menta secca tritata - 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline, + q.b. per guarnire
- 75 g di riso a chicco lungo
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (circa ½ limone)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al curry
1h
Grano con crema di cavolfiore e prosciutto
40min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1h 30min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 min
Crostata di verdure provenzale
1 godz. 20 min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Chop suey ai gamberi
1h
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35min