Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 1000 g di cozze, pulite
- 200 g di pane toscano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotti, mondati e a rondelle
- 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Filetti di rombo in salsa di noci
2 godz. 30 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Insalata di mare
1h 30min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Schiacciatina
2h 20 min.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Mousse di baccalà
45 Min