![Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2895358-390F-4B23-AC66-74756BB553BC/Derivates/6A01BEF8-5E8B-4167-BDF8-52A461B812D5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 peperoncino secco sbriciolato
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 100 g di panna
- 5 g di Grand Marnier
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 - 8 foglioline di valeriana, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min