Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di lenticchie
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 80 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Sugo di cotechino
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 750 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 20 g di brandy
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza tritata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 49.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1280.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra (TM6)
4h
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 min
Riso alla curcuma, rombo in crema di peperoni e quadrotti al cioccolato
1hod.
Involtini di porri e ceci
30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Colomba Piña Colada
1 Std. 30 Min
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4h
Bruco brioche
2 Std.
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min