Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade di olive
- 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 100 g di olive denocciolate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
- 12 fette di baguette tagliate in diagonale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 982.8 kJ / 234.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 583.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine tonno e ceci
30 Min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10 min
Condimento di pomodoro a crudo
15 Min
Bicchierini dolci alle albicocche
1 Std. 15 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Salsa tartara
10min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Focaccine con olive
3h 50min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 Min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Tarte tatin ai pomodori
50 min