Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 2 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
- 120 g di albicocche secche denocciolate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco passito o Marsala
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5594 kJ / 1337 kcal
- Eiwitten
- 151.6 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 54.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 4184 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Fesa di tacchino al curry
1h
Pesce finto
7h 5min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min