Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 2 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
- 120 g di albicocche secche denocciolate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco passito o Marsala
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5594 kJ / 1337 kcal
- Eiwitten
- 151.6 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 54.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 4184 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con salampatata
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Fesa di tacchino al curry
1u.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40 min
Involtini di branzino con sugo alla puttanesca
1u.
Roastbeef in salsa indiavolata
1u. 20min
Blanquette di vitello
1u. 30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1u.
Riso basmati con petto di pollo marinato
1u. 30min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15min