Compatibele versies
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake in vasetto
4h
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 godz. 30 min
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1h 5min
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1h 20min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 godz.
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1h 20min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 Std. 40 Min
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40 min