Compatibele versies
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 Std.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Involtini di porri e ceci
30 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1u. 10min
Gelato al Parmigiano reggiano
10sa 40 dk
Cannelloni di fave
50 min
Mini pasqualine
1 Std. 30 Min
Uova mimosa con sardine
35 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.