Compatibele versies
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Mini pasqualine
1h 30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Tortini alla vaniglia e confettura di lamponi
1h
Risotto champagne e melagrana
50min