Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
TM5 TM6

Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

3.8 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
  • 4 uova
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso Carnaroli
  • 1500 g di acqua
  • 4 tuorli
  • 1 cucchiaino di fecola di patate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2498 kJ / 597 kcal
Eiwitten
25.2 g
Koolhydraten
66 g
Vetten
25.8 g
Vezels
2.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten