Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialde di Parmigiano reggiano
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di farina
- 100 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
- 400 g di barbabietola rossa, pelata, a pezzi
- 50 g di acqua
- 18 g di fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua
- 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di salmone affumicato, a fette (1-2 mm)
- aneto fresco q.b. per servire
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 10055 kJ / 2402 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 174 g
- Verzadigd vet
- 99 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 5963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Polpette di kale
40min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Ravioli di cacao con frutta secca in crema di formaggi
1h 30min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 Std. 30 Min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min