Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 120 g di funghi finferli freschi interi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzi
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- ¼ di dado per brodo di pollo
- 4 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 500 g di acqua
- 4 carciofi surgelati
- 4 fettine di pane bianco tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1140 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova alla Benedict
45 Min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 godz. 30 min
Insalata con uovo pochè
45 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Salsa bernese
20min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min