Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 120 g di funghi finferli freschi interi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzi
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- ¼ di dado per brodo di pollo
- 4 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 500 g di acqua
- 4 carciofi surgelati
- 4 fettine di pane bianco tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1140 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Uova alla Benedict
45min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Insalata con uovo pochè
45min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Tempura di verdure
25 min
Bisque
2h