Compatibele versies
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 dk
Pesto di pomodori secchi
10 dk
Pesto di pistacchi
10 dk
Gratin di baccalà e besciamella
1hod.
Pesto di avocado
15min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1h 10min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Pesto di carote e noci
10 dk
Pesto alla siciliana
15min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2 Std.
Pesto di ricotta e noci
10 dk