Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
of 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 21.6 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Anatra all'arancia
1h 35min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Anguille in umido
40min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min