Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
of 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 21.6 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 10 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 godz. 30 min