Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle ciliegie
- 200 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 3 - 4 cucchiai di confettura di ciliegie
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
Filetti di maiale
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di maiale, in medaglioni (80-120 g ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2707 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 37.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Maiale alle prugne
35 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h