Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Spatzle con burrata e carciofi
50 Min
Crostata al moscato e fragole
3 Std. 55 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.