Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
35 Min
Polpettine di ceci
35 Min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2u. 15min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 godz.
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Crêpes con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 godz. 20 min