Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1sa 30 dk
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1sa 20 dk
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1sa 20 dk
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1sa 30 dk