Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di succo di limone
- 300 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 85 g di mascarpone
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cetriolo, a rondelle (5 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a rondelle (2 mm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Salsa ai capperi
10 Min
Patè di avocado
15min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Palline al prosciutto
1sa 30 dk
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Cocktail agli agrumi
40 Min