Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10 min.
Vitello tonnato
24h 45min
Minestra imbottita
1 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trofie al sugo di pesce
1h
Polenta
1h
Marinatura per la selvaggina
20 min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1h 10 min.
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min