Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al sugo di calamari
40min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 godz. 10 min
Riso e porri
30 dk
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Trofie al sugo di pesce
1h
Polenta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 godz. 10 min
Ragù di carne mista
1sa 30 dk
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min