Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 200 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 godz. 10 min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Tacchino con ripieno all'uva
1 godz. 30 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50 min
Maiale alle prugne
35 min
Arista all'arancia
8sa 35 dk
Filet mignon con porcini e castagne
1 godz. 30 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 godz. 30 min