![Polpette al cotechino su crema alle patate viola Polpette al cotechino su crema alle patate viola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38293d3a-667a-4620-8862-862f39964799/Derivates/bb9f1f04-0644-46f9-953b-d3e973f055c5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di cotechino cotto, a pezzi
- 65 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e ben strizzato
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzico di sale
- 50 g di pangrattato (optioneel)
- 100 g di patate viola, pelate e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di latte + q.b. per ammollare
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 37.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1 Std.
Crema al torroncino
10 min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Sformatini al cotechino
30min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3 godz. 30 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min