Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 617.6 mg
Alternatieve recepten
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2sa
Pizza vegetariana veloce
50min
Pasta al pesto di prezzemolo
20 dk
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Quadrotti dolci di frutta, verdura e avena
1sa 30 dk
Polpettone vegetariano
1sa 30 dk
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Hamburger di vitello (senza glutine e senza lattosio)
Geen beoordelingen
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 dk
Mini hamburger veloci
50min
Pane di kamut e farro
4 godz.