Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 617.6 mg
Alternatieve recepten
Focaccia arcobaleno con hummus e verdure
50 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 Std.
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3 godz. 10 min
Menù: Mousse spinaci e mandorle, faraona ai funghi, sorbetto ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Vellutata di asparagi e aneto con polpette di pollo e verdure a vapore
55 Min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min