Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 617.6 mg
Alternatieve recepten
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Pasta al forno vegana
1h
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Pane rustico svizzero
28h
Omelette greca
35 min
Cosce di pollo in salsa speziata di pomodori verdi
1h
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25 min