Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del miglio
45 min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pane intrecciato timo e limone
Geen beoordelingen
Farina di amaranto
10 min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 godz. 35 min
Barrette di quinoa, chia, banana e mirtilli
1 godz. 20 min
Maionese al curry
15 Min
Farina di miglio
10 min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Gomasio
15 Min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 min