Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Primo sale
13h 30min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Mojito al mango
15 min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20 phút
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min