Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1h 45min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1h 35min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Miscela per farina senza glutine
10 min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Colomba Vegan
3h
Falafel di fave e ceci
40 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min