Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di coniglio in pezzi
- 500 g di vino rosso
Chutney di cipolle
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolla rossa a spicchi
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna chiaro
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di aceto di vino rosso
Coniglio sottovuoto e contorno di patate viola
- 1 cucchiaio di semi di finocchio (optioneel)
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate viola, pelate e a fette (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Asparagi sottovuoto
50 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Calamari Sottovuoto
50 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min