Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al cioccolato nero e peperoncino
- 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
½
peperoncino secco piccante
of 1 pizzico di peperoncino in polvere - 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di carbone vegetale
- 25 g di acqua
Filetto sottovuoto
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439.8 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 476.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomodorini sottovuoto
1h
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min