Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al cioccolato nero e peperoncino
- 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
½
peperoncino secco piccante
of 1 pizzico di peperoncino in polvere - 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di carbone vegetale
- 25 g di acqua
Filetto sottovuoto
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439.8 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 476.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2sa 30 dk
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2u. 20min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.