Compatibele versies
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min