Compatibele versies
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2u. 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 godz. 40 min
Calamari Sottovuoto
50min
Patate Sottovuoto
2h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min