Compatibele versies
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min