Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 calamari freschi (250 g e 25 cm circa l'uno)
- 20 g di fette di pane raffermo a pezzi
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1500 - 1600 di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di zafferano in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min