Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 200 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
½
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of ½ cucchiaino di paprica - 75 g di panna acida (30% di grassi)
-
1
rametto di prezzemolo fresco
of 1 rametto di coriandolo fresco
- Voeding
- per 12 porzioni
- Calorieën
- 6397.9 kJ / 1529.1 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 224.4 g
- Vetten
- 52.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 21.4 g
- Natrium
- 2791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Yogurt allo skyr
12 godz.
Bostrengo
1h 30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Crema ai biscotti Lotus®
10min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Bocconcini nocciola e caffè
1h