Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese al basilico
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
Salsa al pomodoro
- 250 g di passata di pomodoro
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di Tabasco
Merluzzo in oliocottura
- 400 g di filetti di merluzzo fresco
- 1000 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2472 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 61.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2h 30 min
Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni
1h 45min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30min
Carote pelate (TM6)
5 min
Ghi
20 min
Sorbetto all'anguria
15min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min