Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese al basilico
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
Salsa al pomodoro
- 250 g di passata di pomodoro
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di Tabasco
Merluzzo in oliocottura
- 400 g di filetti di merluzzo fresco
- 1000 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2472 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 61.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Lecca-lecca
40 min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 godz.
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 godz.
Salmone sottovuoto al mojto
3hod.
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Cracker farciti
3 Std. 20 Min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40 min
Tortino di uova e quartirolo con spinaci
40 min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 godz.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 godz. 20 min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min