Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 56.2 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1322.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Torta de gee
1h 30min
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Torta alle bietole
3 Std.
Pandolce genovese
1h 30min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata di bietole
1h
Torta di spinaci greca
1 godz. 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min