Scarpazza sarzanese
TM6 TM5

Scarpazza sarzanese

4.3 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Ripieno

  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di bietole, le foglie lavate
  • 400 g di foglie di borragine, lavate
  • 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porri a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Sfoglia

  • 500 g di farina tipo 0
  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2770 kJ / 661.6 kcal
Eiwitten
28.1 g
Koolhydraten
56.2 g
Vetten
36.4 g
Verzadigd vet
12.6 g
Vezels
3.7 g
Natrium
1322.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten