Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Cavati con le fave
13 godz. 20 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min
Mille infranti in brodo
9sa 50 dk
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 Std. 10 Min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Ravioli dolci fritti
1h
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Zuppa di lenticchie in vasocottura
1 godz. 10 min
Seppie in zimino
40min