Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 godz. 55 min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10 min.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24sa
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 dk
Schiacciata mediterranea
1h
Focaccine con scarola
50 dk
Focaccia primavera
3h