Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 101.6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Carciofi all'aceto light
45min
Cardi gratinati
40min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Carciofi romani gratinati
45min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h