Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di cipolle dorate in 8 spicchi
of 200 g di cipolle rosse - 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a fette (7 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 50 g di olive denocciolate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 - 30 g di capperi
- 1 - 2 rametti di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183.3 kJ / 282.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 505.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Trippa alla romana
2h
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1 godz. 50 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 Min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Crostata salata con fichi
1h 30min
Tartine con gelatina
Geen beoordelingen
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min