Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di cipolle dorate in 8 spicchi
of 200 g di cipolle rosse - 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a fette (7 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 50 g di olive denocciolate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 - 30 g di capperi
- 1 - 2 rametti di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183.3 kJ / 282.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 505.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1ωρ. 10 λεπτ.
Baccalà con salsa samfaina
55 Min
Bocconcini nocciola e caffè
1ωρ.
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50 min
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15 Min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Brak ocen
Mendiants al cioccolato
1ωρ.
Insalata di baccalà sottovuoto
1ωρ.
Anatra alle prugne con purè di cavolfiore
2 Std.
Baccalà alla livornese
35min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1ωρ.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min