Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 2350 g di acqua
- 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
- 170 g di farina di grano saraceno per polenta
- 30 g di chicchi di segale integrale
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a rondelle
- 35 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 g di prezzemolo fresco, tritato
- 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- prezzemolo fresco, tritato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674.5 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso basmati
35 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Panini con arachidi
6 Std.
Involtini vegan estivi
45 Min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4hod. 30min
Cipolle brunite (100 g)
Keine Bewertungen
Uova sode colore arancio
55 Min
Cappuccino di soia
10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Caramello liquido
35 Min