Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 2350 g di acqua
- 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
- 170 g di farina di grano saraceno per polenta
- 30 g di chicchi di segale integrale
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a rondelle
- 35 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 g di prezzemolo fresco, tritato
- 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- prezzemolo fresco, tritato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674.5 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Brownies al caramello
2 godz.
Salsa caramello al caffè
45 min
Crema al cioccolato con salsa ai frutti rossi e crumble (Bimby Friend)
35 min
Uova sode colore rosso
Geen beoordelingen
Virgin cocktail alla vaniglia chai
45 min
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7 godz. 30 min
Cocktail alla zucca
1 godz. 30 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Croccante a nido d'ape
1 godz. 30 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min