Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 776.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1 godz. 30 min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 godz. 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Patate Sottovuoto
2 godz.