Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 500 g di calamari ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo) le foglioline lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1118.3 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1078.3 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Capesante gratinate
25 Min
Mango cake
3h 30min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 Std.
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Zuppa di mare con patate
55min
Fregola con le seppie
40 Min