Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a cubetti
- 100 g di fiori di zucca a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- fiori di zucca puliti, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3531 kJ / 844 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 73.7 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1003.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Patate duchessa
1h
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1h 30min
Fiori di zucca ripieni
1h
Pomodori gratinati
1h 10min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 godz. 40 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min